Sivut

maanantai 20. helmikuuta 2012

SanDisk Eye-Fi 8 GB + Wi-Fi SDHC -muistikortti

Eräs uusimmista tuttavuuksistani on SanDiskin Eye-Fi 8 GB Wi-Fi SDHC -muistikortti, jonka avulla kameran saa lähettämään kuvat suoraan tietokoneelle ilman kaapeleiden kytkemistä.

Mikäli tilassa, jossa kuvaamista suorittaa on toimiva (paritettu) WLAN-verkko ja esim. PC-tietokone tai Tablet-PC, niin JPG-kuvat saa siirtymään välittömästi tietokoneelle katsottavakseen ja niistä saa näin tehtyä varmuuskopiot heti kuvaamisen aikana. Tämä helpottaa toimintaa kovasti. Mikäli tunnettuja WLAN-verkkoja ei ole saatavilla SD-muistikortin saa määriteltyä ottamaan yhteyttä suoraan tietokoneeseen tai Android-sovellukseen, joka on asennettavissa Tablet-PC:een.


Hieno tuttavuus tuo SD-kortti, joka helpottaa elemää ja kaapeleiden kanssa säätämistä huomattavan paljon ja jollaisia on saatavissa mm. Verkkokauppa.com:ista.

Huom! SDHC-muistikortti sopii siis kameroihin, jotka tukevat SDHC-kortteja.

Kommentteja:

  • Hieno keksintö ja on varannut paikkansa ainakin meidän perheessämme.
  • Helpottaa kuvien siirtämistä olennaisesti ja tekee siitä ja kuvaamisesta hauskempaa omalta osaltaan.
  • Uusissa kameroissa tälläinen ominaisuus alkaa olla jo mukana laitetasolla, mutta mikäli sellaista ei kamerasta löydy, niin tällä tavalla pääsee helposti käyttämään ominaisuutta kun kamera vain tukee SDHC-muistikortteja.
  • Akunkestoon en ole huomannut tuon tekevän suurtakaan lovea, koska minulla on aina vara-akkuja mukana tai käytän akkukahvaa järkkärissäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti