Sivut

perjantai 2. syyskuuta 2016

Phantom Filmschool 1, Phantom Filmschool 2 ja Phantom Filmschool 3

Tutustuin Udemyn videokoulutuksiin tämän "lentoharrastukseni" vuoksi ja törmäsin Udemyn Phantom Filmschooliin (kurssit 1-3).

Laurence Seberini (kuvankaappaus Phantom Filmschool 3:sta).
Laurencen kursseilla käytetään esimerkkisovelluksena Litchi App:ia ja sitä kautta sain tuntumaa myös ko. sovellukseen (Litchi App -sovelluksesta enemmän myöhemmissä postauksissa).

http://www.phantomfilmschool.com/

Sain videoiden tekijältä linkin, jolla voin tarjota myös lukijoilleni jonkin aikaa. Tuotteen eli tuon katseluoikeuden saa siis tilattua tuolta plavelusta samaan hintaan, kuin mitä minä itse sain (eli puoleen hintaan).

Itse ensiksi kaksi ensimmäistä kurssia muutamaan otteeseen läpi kahlanneena (ja ilmaisen introkurssinkin katsoneena) voin todeta, että ainakin itse pidin kurssien opetuksesta ja selkeistä esimerkeistä erittäin paljon. Opin niistä muutenkin paljon lisää ja etenkin tuon DJI Phantomin ja Litchi App:in suhteen osaan nyt paremmin asioita harjoitella käytännössä. Tämän jälkeen tilasin myös kolmoskurssin (Phantom Filmschool 3) ja sekin on ollut ainakin alkuun odotuksiani vastaava (kokonaan en ole materiaali vielä ehtinyt katsella läpi).

Nyt pitäisi vain ehtiä kokeilla kaikkea oppimaansa käytännössä. Lennätyssäät kun eivät vaan ikävä kyllä ole olleet täysin asialle otollisia mm. taannoisesta myrskystä, kovista tuulista ja sateesta johtuen. Toivotaan, että lähiaikoina tähänkin tulee muutosta.

Phantom Filmschool: https://www.udemy.com/phantom-filmschool/?couponCode=50OFFGENERAL

Phantom Filmschool 2: https://www.udemy.com/phantom-filmschool-2-the-easy-way-to-shoot-like-a-pro/?couponCode=50GENERAL

Kakkoskurssin jälkeen saa sitten 50%:n alennuskoodin Phantom Filmschool 3:een, jos sen haluaa myös ostaa.

Kommentteja kurssien suhteen seuraavassa:
  • Phantom Filmschool Intro
    • Hyvä aloitus ja koukutus kurssiin ja kurssitarjontaan.
  • Phantom Filmschool
    • Kerrotaan yleisesti monesta sisällönmukaisesta asiasta ja viitataan tuleviin kursseihin. Aluksi kurssi tuntui vähän kertaukselta, kun oli katsonut ensin Intro-kurssin. Mutta loppujen lopuksi kurssi oli mielestäni hyvä ja nälkä kasvoi sitä katsoessa niin, että halusin hankkia myös kakkoskurssin katsottavakseni (koukuttaminen siis onnistui).
  • Phantom Filmschool 2
    • Kurssi syvensi osaamista ja antoi taas eväitä uudenlaiseen lähestymistapaan ja kävi erilaisia asioita, joita Litchi App -sovelluksella voisi tehtä kuvatessa DJI:llä läpi. Kurssin katsominen ja läpikäyminen koukutti jälleen kolmoskurssiin ja sitä harkitsin jonkin aikaa.
  • Phantom Filmschool 3
    • Kolmoskurssissa on paljon hyvää PH3A;n omistajallekin, mutta koska tuossa käsitellään mm. 4K-zoomausta, niin PH3P tai PH4:n omistajat ovat ko. kurssin pääkohderyhmää. Meille muillekin onneksi on aiheessa kiinnostavia asioita ja niistä oppii uutta koko ajan.
  • Lisäksi voi rekisteröityä Facebookin ryhmään, jossa saa hyvää lisätietämystä samanhenkisiltä harrastajilta ja johon aika ajoin tarjoillaan lisää asioita aihepiiriin liittyen. Noihinkin kursseihin on sinä aikana lisätty sisältöä meidän tilaajien katsottavaksi, kun olen ollut postituslistalla.
Loppuyhteenvetona todettakoon, että kurssit ovat kiinnostavia ja selkeitä ja hyvää englanninkielen harjoittelua myös itselle, joten suosittelen lämpimästi.

Vaikka Litchi App:ia olisikaan käytössä, niin Phantom Filmschooleista saa paljon oppia myös muuten näiden asioiden tiimoilta.

Laitan tänne blogiini kuvauksen myös tuosta Litchi App:sta, kun saan siitä itse enemmän kokemuksia.

- Pasi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti