Sivut

perjantai 13. kesäkuuta 2014

Tee Se Itse (DIY) -osioon uusia kokeiluja - Camera Arm

Camera Arm
Tee Se Itse -projektini uusin tulokas liittyi taas videoiden kuvaamisharrastukseeni ja seuraavia harjoittelukuvauskeikkojani silmällä pitäen väkästelin yläkuvassa näkyvän tuen video-/järjestelmäkameralleni.

Ripustimet (turvavyöt) sain lasten turvaistuimesta, joka oli siirretty jo "eläkkeelle" ja myös muita tarvikkeita löytyi kotinurkista (minulle aina sanotaan tai muistutetaan, että ei kannata kaikenlaista rojua hamstrata vain sen takia, että niitä voi joskus tarvita, mutta taas nähtiin, että joillakin tavaroilla voi olla hyvinkin paljon uusiokäyttömahdollisuuksia). 

Suunnitteilla on vielä laitteen päällystys tummalla materiaalilla (yliteippaus tai maalaus soveltuvin osin), jotta se ei kiinnittäisi "liikaa" huomiota - tosin tuollaisen itse tehdyn häkkyrän/kapistuksen kanssa liikkuminen ihmisten ilmoilla kyllä aiheuttaa väistämättä huomiota, joten siltä ei voine välttyä. 

Harjoitusta tuon avulla kuvaaminen vielä toki vielä vaatii, mutta sanotaanhan, että "harjoitus tekee mestarin".

Tuon lisäksi tein lähipäivinä vielä toisenkin "tee se itse" kamerapuomin, joka oli erilainen kuin se ensimmäinen täällä blogissakin esitelty, joten koekäytön perusteella sekin lunasti paikkansa välineiden joukossa. Lisäksi tein TFT-näytön telineen, jolla saan TFT-näytön valaisinjalustaan kiinnitettyä sopivalle korkeudelle, joten sekin puoli alkaa olla kunnossa. Uusia haasteita odotellen ja mahdollisia kokeiluja tiiraillen jatketaan etenemistä.

Camera Arm ripustuskoekäytössä (ensiksi ilman kameraa).


Vasemmalla uusin kamerapuomi. 
Keskellä TFT-näyttötelineellä valaisinjalustassa kiinni oleva TFT-näyttö. 
Oikella Manfrotton perusjalusta.


Laitteiden virittelyä harrastusympäristössä 
(pääsin kerrankin itsekin kuvaan, kun tyttäreni harjoitteli kuvaamista järjestelmäkameralla).

Hauskaa kesän jatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti