Sivut

maanantai 7. maaliskuuta 2016

Sevenoak Cam Stabilizer

Sevenoak Cam Stabilizer

Sevenoak Cam Stabilizer
Hankin taannoin kuvan mukaisen Sevenoak Cam Stabilizerin videokuvausjuttuja varten ja se on osoittautunut kohtuulliseksi laitteeksi GoPro:n kokoisten kameroiden ja vähän isompien kameroiden kanssa. Laite vakauttaa videokuvaa ja tuollaisena edullisena alle kahdeksankympin laitteena toimii oletetusti. Ihan vakaata kuvaa sillä ei saa, mutta steadycam sopii maksimissaan 1000 gramman kameroille ja sillä saa suhteellisen vakaata videokuvaa käsivaralta kuvattuna. Toki kalliimmissa laitteissa ja sähköisissä laitteissa vakautus on eri luokkaa, mutta kuluttajahintaluokan lisävarusteena tuote toimii mielestäni ihan hyvin. Muutama minuutti menee kameran ja stabilizerin tasapainon säätämiseen ja oikean kokoonpanon etsimiseen, joten sitä kannattaa harjoitella ennen kuvauskeikalle lähtemistä.

Toki oma järkkärini alkaa olla sitä luokkaa, että tuotteen kantavuus kyllä juuri ja juuri riittää, mutta eri asia on se, että saanko tuon tuotteen helposti säädettyä siten, että olisin tyytyväinen kuvan stabilointiin.

Yhtä kaikki tämä tuote tuo vakautta käsivaralta kuvaamiseen ja liikkumiseen kuvatessa, joten hinta-laatusuhde on kohdallaan.

Tee Se Itse -kokeilujakin olen tehnyt, mutta kyllä on myönnettävä, että nämä asiaan oikeasti suunnitellut ja erilaisen ja kattavamman tuotekehitysprosessin läpikäyneet tuotteet peittoavan Tee Se Itse -laitteeni mennen tullen.

Uskon, että tuote kulkee mukana monissa kuvauksissa tästä lähtien ja onko jo ollut pilkkireissulla ja ulkona mukana. Harjoittelemista tosin asian konnollinen suorittaminen vaatii, mutta "oppia ikä kaikki" sanotaan.

Tästä on hyvä jatkaa kohti uusia haasteita. Mukavaa kevättä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti