Sivut

keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Hakkapeliitta 7 -nastarengas / Hakkapeliitta-testikuljettajana toimiminen

Hakkapeliitta-testikuljettajana loppukäyttäjäkokemuksia keräämässä

Kiinnostavia ja erilaisia testausaiheita tulee onneksi aina matkan varrella uusia ja mainitsenkin niistä nyt täällä erään, joka alkoi jo viime syksynä. Sain siis kunnian aloittaa tuolloin Hakkapeliitta-testikuljettajana ja sen myötä olen tutustunut myös hieman erilaiseen bloggaamiseen.

Talven aikana testattiin "loppukäyttäjämenetelmin" itselle autoon asennettuja Hakkapeliitta 7 -nastarenkaita. Tammmikuussa päästiin kokeilemaan autenttisessa ympäristössä uusia tuolloin lanseerattuja Hakkapeliitta 8 -nastarenkaita ja uusia kitkarenkaita hienoilla autoilla Ivalossa Nokian Renkaiden testiradalla. Tämän lisäksi pääsin tuolloin kuljettamattoman robottiauton kyytiin matkustajaksi toisen testikuljettajan kanssa ja mielenkiintoista oli!

Nyt kesäksi autoon hankittiin ja vaihdettiin Hakka Blue -kesärenkaat ja koska toisessa omassa autossamme on Hakka Green -kesärenkaat, vaikkakin eri kokoluokan, niin näistä saa myös hyviä vertailukokemuksia, mutta niistä ja muista kommenteista ja muidenkin Hakkapeliitta-testikuljettajien jutuista kannattaa lukea enemmän Hakkapediasta osoitteesta: http://hakkapedia.fi/blog/fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti