Sivut

keskiviikko 22. toukokuuta 2013

1drywash autonpesuaine

Auton voi pestä ilman vettä 1drywash-autonpesuaineella...
(kuva ja muut tekniset tiedot www.1drywash.fi)

Tarina aineen loppukäyttäjätestauksen taustalla:
Katselin taannoin erästä auto-ohjelmaa (Start! / Nelonen) ja siinä näin esittelyn minua kiinnostavasta tuotteesta eli 1drywash-aineesta, jolla siis pitäisi pystyä mainoksen mukaan pesemään auto ilman vettä. Tämä olisi otollinen vaihtoehto pesukaduilla ramppaamiseen, mikäli auto on vain vähän likainen tai pölyssä. 

Pesupaikan voisi siis itse valita eli sen voisi suorittaa pihassa, autokatoksessa tai parkkihallissa, kunhan muistaa, että vesisateessa tai pakkasessa autonpesu ei tuolla tuotteella onnistu.

Tämä on mielestäni erittäin mielenkiintoinen mahdollisuus ainakin itselleni ja kaikille muillekin sellaisille, joilla pesuvettä tai pesupaikkaa ei ole helposti käytettävissä. 

Lisäksi käyttökohteiksi omalla kohdallani keksin ennen tuotteeseen paremmin tutustumista moottoripyörän polkupyörät, autot ja ikkunat...

Tunnetusti testausinsinöörinä tai "testausinsinörttinä" minäkään en usko ennen kuin näen ja siltikin monesti tuntuu, että en siltikään usko, ennen kuin itse kokeilen. Joten tuumasta toimeen ja www.1drywash.fi sivujen kautta surffaamaan tuotteet kotisivuille ja sitä kautta tuotteen verkkokauppaan ja yhteydenotto tuotteen maahantuojaan ja tuotetta innolla odottelemaan.
Odottajan aika meinasi tulla pitkäksi, koska en ole tunnetusti kovinkaan pitkäjänteinen odottamisesta kun puhutaan. 

Tiistaina 21.5.2013 illalla tuli ilmoitus, että paketti olisi noudettavissa lähipostista! Eikun heti nokka kohti ko. paikkaa ja tuotetta hakemaan.

Paketin noutamisen jälkeen oli olevinaan kovin kiirettä, joten heti en päässyt sitä autoon kokeilemaan, mutta muutaman ikkunan sillä aineella kokeeksi pesin heti ensialkuun. Ikkunat olivat sellaisia, joita olin epätoivoisesti yrittänyt pestä sekä sellaisella ”halppis”-höyrypesurilla että sellaisella valmiilla ikkunanpesuaineella ja tosi huonolla menestyksellä, mutta minut ilmeisesti pelasti nyt 1drywash - hienoa! Täytyy toki tutkia tarkemmin asiaa, mutta vaikuttaisi toimivan tuohonkin tehtävään hienosti!
Tuote siis saapui minulle siis virallisesti 21.5. ja se tuli postin kautta suhteellisen nopeasti ja toki minua jo poltteli päästä kokeilemaan asiaa.

Illalla myöhään kun lapset menivät nukkumaan ja vaimo teki omia askareitaan, niin minä poika läksin ulos, koska minua poltteli jo kovasti päästä tuota ihmeainetta kokeilemaan autonpesussa. Näin saisin siitä niitä kaivattuja käyttökokemuksia. Ja mikäs siinä oli ollessa - lämpöinen kesäilta ja 1drywash omaa-aikaa ja autonpesua, niin johan sitä sitten tulikin kokeiltua.Ensin kokeilin tuotetta yhteen autoon ja sen jälkeen vielä (intoutuneena) toiseenkin autoon...hurjaa, hienoa, mahtavaa!
Olin siis jo miettinyt valmiiksi monia käyttökohteita ja paikkoja ennakkoon. Aine vaikutti ensi tuntumaltaan hyvältä ja olinkin jo netistä kahlannut läpi niitä sivustoja, joissa ainetta esitellään ja joissa sitä testaillaan, jotta tietäisin peruslähtökohdat ja osaisin ainetta sujuvasti käyttää.

Lopullinen tuntuma aineeseen on se, että se toimii. Toki jos auto on kovin kovin kurainen niin sen voisi ajatella pesevänsä pesukadulla ensin ja viimeistelevänsä aineella, mutta sellaiseen perus ylläpitosiistimiseen aine on ainakin omalla kohdallani verraton vaihtoehto.
Aineeseen pääsee tutustumaan enemmän tuotteen maahantuoja Suomenkielisillä nettisivuilta www.1drywash.fi sekä ja tuotteen maahantuojan verkkokaupassa www.drywash.fi/palvelu
Eikun vain kaikki kiinnostuneet innokkaasti tilaamaan ja kokeilemaan ja saatavissahan on siis myös pieniä (halvempia) ”kokeilupulloja”, jotta sellaisetkin, jotka eivät usko ennen kuin kokeilevat pääsevät tutustumaan tähän hienoon innovaatioon ja 1drywash-aineeseen.
Mietin lisäksi kovasti variaatioita asioiden hoitamiseksi ja alan selvittää, että onko ainetta mahdollisuus käyttää siten, että sitä käyttäisi omaa peruspainesuihkupulloa aineen levittämiseen, koska itselläkin selleinen hyllystä löytyy. Sellaisiakin suihkutus-/painepulloja on myynnissä, jotka kestävät myös liuottimia, mutta tähän aineeseen kelvannee peruspainepullo, koska se ei sisällä liuottimia. Pulloon pumpataan siis käsin painetta, jotta ainetta voisi ruiskuttaa helposti (mikäli ei helppokäyttöisellä aineen mukana tulleella suihkusuuttimella jaksa suihkutella). Asiaa pitänee siis tutkia enemmän.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti